Over Ons

Welkom bij Paviljoen Sluishaven

We heten u hartelijk welkom op de site van Paviljoen Sluishaven, we hopen u in het kort een impressie te geven van de mogelijkheden die ons restaurant u kan bieden.

Wij beschikken over 2 barren waar u in een gemoedelijke sfeer kunt genieten van een hapje en een drankje, aan de oostkant van het restaurant hebben we een serre met meerdere intieme zitjes waar u wat kunt genieten van een kopje koffie met een slagroom- of appelgebakje, een drankje met een heerlijke bittergarnituur of andere borrelhapjes, daarnaast kunt u ala carte eten bestellen van onze lunch kaart of diner kaart.

Aan de zuidkant van onze zaak hebben we een bruin café en een overdekt en verwarmd terras, dit terras maar dan niet helemaal verwarmd loopt langs de hele zuidkant van het restaurant door.

Wij beschikken over vele gratis parkeerplaatsen, in de haven kunt u afmeren met uw boot en langs het Volkerak hebben wij 8 kampeerplekken, meer informatie hierover kunt u lezen op onze andere website www.galathesehaven.nl

Wat wij u altijd kunnen bieden is een fabuleus uitzicht over het Volkerak, dit uitzicht verandert per minuut, u kunt genieten van de voorbijvarende beroepsvaart die ons op slechts een tiental meters afstand passeren.

Ook is het een drukte van belang met plezierjachten die onze of een van de vele collega jachthavens die gelegen zijn aan het Volkerak aan kunnen doen.

Het Volkerak is de uitloop van een vroegere zeearm welke begon met de Grevelingen, die overging in de Krammer welke weer overging in het Volkerak, daarna sloot het Volkerak via het Hellegat weer aan op het Hollands Diep.

Sinds 1987 is er geen getij meer op het Volkerak en is het water brak geworden, dit heeft wel wat negatieve gevolgen voor de waterkwaliteit onder andere blauwalg is een vervelend probleem.

Op dit moment is er een lobby gaande om het Volkerak weer zout te maken, maar als dit door zou gaan zal dit  zeker nog geruime tijd op zich laten wachten.

Kunt u iets niet vinden of zijn bepaalde uitingen niet duidelijk dan kunt u ons altijd bellen of het contactformulier invullen.

Wij hopen dat uw bezoek aan onze site de voorloper is van een bezoek aan ons restaurant en dat u dan onze zaak met een voldaan gevoel weer verlaat.

Graag tot ziens,

Jing & Rob Samuels

1

3-compressor (3)

2-compressor (4)